Австралија

The land of endless opportunities.

Дали сте спремни да го претворите Вашиот сон во Реалност сега?

Започнете со бесплатно online интервју

Како да се преселите во Австралија

Зошто Synch1?

Удобност

Нема да треба да се грижите за ништо. Нашите експерти ќе Ве насочуваат цело време.

дознај повеќе

Јасност

Аплицирањето за виза може да се чини комплицирано, но не е со Synch1

дознај повеќе

Најдобра вредност за Вашите пари

1 час бесплатна консултација и фамилијарен попуст

дознај повеќе

Уникатен, иновативен метод

Нашиот пакет за евалуација и консултација е после никој друг

дознај повеќе

Повеќе од 10 години искуство

Ние совршено знаеме како да го средиме Вашиот случај

дознај повеќе

Квалификувани имиграциони агенти

Сите наши Имиграциони Агенти се квалификувани и регистрирани со MARA

дознај повеќе
Удобност
Удобност

Австралискиот имиграционен закон е многу комплициран и целиот процес на добивање на виза е најчесто многу стресен и проблематичен за тие што ќе одлучат да аплицират за виза сами.

Следејќи ги сите промени во регулативата, знаејќи кои документи да се достават, да се дознае дали Вашето работно искуство е доволно - ова бара многу работа.

Со Synch1 нема да треба да се грижите за ништо. Нашите квалификувани имиграциони експерти ќе Ве насочуваат низ процесот и ја вршат најтешката работа сами.

Synch1 - без ризик, без грижи, без проблеми!

Јасност
Јасност

Ние сме целосно свесни за Австралиските имиграциони закони, регулативи и документи потребни за виза и имаме професиналци да се справат со нив секојдневно за да неморате да се грижите дека можеби нешто сте пропуштиле и заборавиле нешто што може да се докаже како одлучувачко при аплицирањето за виза.

Ќе бидете насочени од нашите имиграциони агенти што ќе ви кажат точно:
&bulp; кои се следните фази,
&bulp; што треба Вие да обезбедите,
&bulp; кои се Вашите вистински шанси,
&bulp; за која виза треба да аплицирате
&bulp; кој треба да биде главниот апликант (ако сакате да емигрирате со Вашиот сопруг/а),
&bulp; која би била конечната цена за целосна репрезентација во процесот на аплицирање за виза.
Не сте сигурни уште дали сакате да се преселите во Австралија? Немора да брзате со одлука. Во Ваш интерес е да донесете одлука со информации базирани од деталните анализи обезбедени од Synch1.

Најдобра вредност за Вашите пари
Најдобра вредност за Вашите пари

Со аплицирање за првична евалуација + консултирање пакетот не само што ќе добиете персонализиран план и извештај, туку и дополнителен 1 час косултација на телефон, skype или email.

Не сакаме да Ве оставиме со ниедна сомнителна мислам!

Дали планирате да се релоцирате во Австралија со Вашиот сопруг/а, партер/ка или деца? Не треба да платите два пати!

На пример, ако сакате да Ви изготвиме детален миграционен план за Вас, Вашиот сопруг/а и 2 деца под 18 години, ќе имате се за цена на еден!

Уникатен, иновативен метод
Уникатен, иновативен метод

Нашиот систем има свои ефикасни методи и гаранција за квалитет. Сето ова е постигнато со посветувањето и професионализмот на нашите експерти. Ова резултира со многу сигурен систем преку кој Synch1 експертите ќе Ве носат чекор по чекор во структурираниот и многу систематичен пат.

Благодарение на нашиот уникатен евалуација + консултација пакет, точно ќе знаете кои се Вашите најдобри шанси пред да донесете одлука да се преселите во Австралија. Нашите 10+ години искуство и екстремно висока стапка на успех покажале дека ова е најсигурен начин да го почнете патот до безбројните можности.

Пакетот содржи: &bulp; детален извештај кој ги опишува Вашите реални шанси за добивање виза според Австралиските имиграциони регулативи
&bulp; персонализиран миграционен план, со сумирани следни чекори што треба да се направат (испитувања, пополнување на документи итн.)
&bulp; конечна пресметка на сите цени и трошоци на целосното репрезентирање во процедот на аплицирање на виза (ако сте квалификувани)
&bulp; 1 час бесплатен разговор преку телефон, skype или e-mail

Повеќе од 10 години искуство
Повеќе од 10 години искуство

Нашиот тим се состои од високо тренирании квалификувани Австралиски Имиграциони Професионалци со квалификации во право и сметководство. Во изминатите години помогнавме на стотици луѓе да го исполнат нивниот Австралиски сон.

Како клиент на Synch1, можете да очекувате услуги од висок квалитет и репрезентирање, кадешто Вашите околности се поединечно адресирани. Вработените во Synch1 се екстремно професионални, се придржуваат на највисоките етички стандарди.

Тука сме да помогнеме!

Квалификувани имиграциони агенти
Квалификувани имиграциони агенти

Кога аплицирате за Австралиска консултација, детален проценувачки извештај, квоти, договори или во било кој однос со нашите клиенти, многу е важно што нашите миграциони агенти работат со процедурите на Одделот за Имиграција и Заштита на Границите (DIBP).

Миграционите агенти и адвокати во Австралија се членови на МARA и сите наши агенти припаѓаат на Миграциониот Институт на Австралија (MIA). Сите тие фактори се додаваат заедно за да се осигура дека Вашата апликација за било која Австралиска виза е разгледана со многу внимание и нивото на опслужување е на врвот на опсегот за грижа на корисници и професионализам. Некои од нашите клиенти викаат емиграција, некои миграција или имиграција, но сите тие термини значат исто и насочуваат кон истиот процес за променување на животот со преселување во Австралија.

Многу е важно што Имиграционите агенти и адвокати што ќе ги одберете да Ве застапуваат во овој процес на промена на животот се регистрирани и квалификувани од MARA- Агенцијата за Регистрирани Миграциони Агенти (единствена установа која регистрира имиграциони агенти во Австралија).

Нормална цена: $1899

$1649 USD

Аплицирај за првична евалуација + консултурање пакетот сега!

Специјалната цена истекува за:

Аплицирај веднаш!

Често поставувани прашања

 1. Дали можам да добијам брз одговор за тоа дали се квалификувам за виза?
 2. За кој тип на виза треба да аплицирам?
 3. Моја работа не е во Skilled Occupation List. Можам ли да добијам виза?
 4. Која е коплетната цена за добивање виза со Synch1?
 5. Дали сте одлучени да се преселите во Австралија?
 6. Дали треба да поминам некои тестови?
 7. Кои документи би требало да ги доставам?
 8. Не сум сигурен/а дали сакам да се преселам во Австрлаија/ Дали морам да ја донесам одлуката брзо?
 9. Сигрен/а сум дека сакам да одам во Австралија и дека сум квалификуван/а. Само ми треба Ваше застапување - дали ми треба првичниот евалуација + консултурање пакет?
 10. Сакам да се преселам во Австралија со моето семејство. Дали цената на евалуација би била поголема?
 11. Дали планирате сами да аплицирате за виза?

Ние сме горди членови...

Mara
Mia